Nooit meer onverwacht
een lege tank!


Nooit meer onverwacht
een lege tank!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apparaatbediening via DULCONNEX Blue App

De DULCOLEVEL radarsensor en gamma/ X magneetpomp maken chemisch niveau beheer eenvoudig, veilig en efficiënt.

UW VOORDELEN

Eenvoudige bediening

…via een duidelijk en intuïtief dashboard: Alle ProMinent Bluetooth-apparaten zijn in één oogopslag beschikbaar – dat betekent dat je niet langer alle apparaten afzonderlijk hoeft te bekijken.

…door handige en intuïtieve pompbediening via app: Bespaar tijd door pompen te bedienen, zelfs in moeilijk bereikbare installatieomgevingen, betrouwbare afstandsbediening van ondersteunde ProMinent producten en de transparante weergave van alle parameters.

…door een eenvoudiger netwerk van individuele componenten: Complexe installaties worden geëlimineerd door een eenvoudige “plug and play” verbinding.

Meer veiligheid

…door draadloze communicatie tussen app en apparaat: live controle van apparaatstatus en prestatiegegevens is nu mogelijk vanaf een veilige afstand. Dit betekent dat veiligheidsuitrusting niet langer nodig is voor elke controle.

Meer efficiëntie

… door een verscheidenheid aan pompconfiguratieopties: De instellingen van een pomp kunnen via DULCONNEX Blue worden bekeken en opgeslagen, naar een andere pomp worden overgezet en in noodgevallen worden hersteld.

…door draadloze software-updates: Zonder extra accessoires zoals kabels, adapters of USB-sticks kunnen updates met slechts één klik worden uitgevoerd.

…door een uitgebreid logboek: Het logboek kan met één druk op de knop worden gegenereerd en gedownload. De documentatie is geschreven in platte tekst en kan ook worden gefilterd op basis van gebeurtenissen en alarmen.

NIEUW: DULCOLEVEL

Continue niveaumeting

Continue niveaumeting

Continue niveaubewaking garandeert een hogere procesbetrouwbaarheid. Door gegevens te verzamelen en transparant weer te geven, kunnen procescontrolesystemen op elk moment de vulniveaus bekijken en chemische containers bijvullen.

Bovendien maakt moderne radartechnologie een betrouwbaardere meting van de tankinhoud mogelijk. De sensor wordt buiten de gesloten container gemonteerd, waardoor het contact met de chemicaliën tot een minimum wordt beperkt. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid voor de gebruiker, maar vermindert ook de slijtage van afzonderlijke componenten.

Diverse communicatie-interfaces

Diverse communicatie-interfaces

Alles uit één bron – een verscheidenheid aan communicatie-interfaces zorgt voor maximale flexibiliteit en snelle integratie.

Bluetooth-communicatie: Eenvoudig netwerken met andere ProMinent-producten.

Analoge uitgang 0/4-20 mA: maakt de klassieke aansluiting op procescontrolesystemen mogelijk.

Feldbus connection: Gegevensoverdracht via magneetmembraandoseerpomp gamma/ X naar procescontrolesystemen.

NFC-interface: Maakt niveauweergave via smartphone mogelijk.

Configuratie en inbedrijfstelling via app

Configuratie en inbedrijfstelling via app

Dankzij de intuïtieve DULCONNEX Blue app-interface kan elke DULCOLEVEL-sensor van ProMinent snel en eenvoudig in bedrijf worden gesteld. Bovendien kunnen tankconfiguraties, zoals vorm en volume, worden opgeslagen en gekoppeld aan de bijbehorende doseerpomp, inclusief de gamma/X. Dit vermindert tijdrovende instelprocessen en vereenvoudigt de bediening – u kunt gewoon plug & play toepassen.

*De actie is alleen geldig bij aankoop van een nieuwe magneetmembraandoseerpomp gamma/ X van ProMinent Verder B.V. Bij aankoop van één gamma/ X kunt u één DULCOLEVEL aanschaffen voor de helft van de catalogusprijs.