Aqua Nederland Vakbeurs 2019
Aqua Nederland Vakbeurs 2019

19, 20 en 21 maart 2019, Evenementenhal Gorinchem

Stand A.102

Dit jaar vindt de 13e editie van de Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Kom op 19, 20 en 21 maart 2019 naar dé waterbeurs van Nederland.

Ook dit jaar is ProMinent weer aanwezig en laten wij enkele producten zien die volledig “in-house” ontwikkeld zijn en geproduceerd worden.

Gratis kaartjes voor de beurs bestellen

Highlight op de beurs

Doseersysteem Ultromat® ULFa (doorloopunit)

Doseersysteem Ultromat® ULFa (doorloopunit)

Polymeeraanmaakstation Ultromat® ULFa (doorloopunit): Met dit doseersysteem kan het vlokmiddel voor de bereiding van een kant-en-klare polymeeroplossing worden aangemaakt. De installatie is speciaal ontworpen voor volautomatische aanmaak van polymeeroplossingen.

meer informatie

UV-installatie Dulcodes LP

UV-installatie Dulcodes LP

In de Dulcodes LP worden onze gepatenteerde Vario-Flux-stralers met hoog vermogen en dynamische stralerverwarming toegepast. Dankzij de unieke combinatie van elektronische voorschakeltechnologie en de Vario-Flux-lampen kunnen ze binnen een groot capaciteitsbereik van max. 50% van het nominaal elektrisch vermogen snel en nauwkeurig worden gedimd. Dit garandeert op elk moment een automatische aanpassing aan wisselende debieten en watertemperaturen.

meer informatie

Doseersysteem DULCODOS® modular (DSKa)

Doseersysteem DULCODOS® modular (DSKa)

Het aansluitklare modulaire doseersysteem DULCODOS® dient voor dosering van chemicaliën met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid. Deze is modulair opgebouwd en kan flexibel worden toegepast in de meest uiteenlopende applicaties.

meer informatie

Neem contact met ons op

Duncan Anthonio

Duncan Anthonio

Sales Engineer, ProMinent Verder B.V.

+31 30 677 92 83

Stel uw vraag

Out of conviction

Offering the optimum solution requires: broad expertise, knowledge and experience.