Tulevaisuus on helppokäyttöinen.

Tulevaisuus on helppokäyttöinen.

Uusi Sigma X graafisella näytöllä ja Extended Connectivity -ominaisuudella

Uusi Sigma X on ProMinentin älykäs ja monipuolinen moottorikäyttöinen kalvoannostelupumppu, joka on aivan omaa luokkaansa käyttömukavuuden, luotettavuuden ja turvallisuuden osalta. Arvostetun Sigma-mallisarjamme jatkuvan tuotekehityksen tuloksena syntyneessä Sigma X:ssä kestävyys ja prosessiturvallisuus yhdistyvät innovatiiviseen, yhtenäiseen käyttökonseptiin ja kattavaan ohjaus- ja etälukumahdollisuuksiin.

 

Yhtä luotettava ja joustava kuin ennenkin, mukavampi ja monipuolisempi kuin koskaan aikaisemmin

Erinomainen käyttömukavuus

Uuden Sigma X:n ominaisuutena on yhtenäinen käyttökonsepti Click-Wheel-säätimellä ja neljälllä lisäkäyttöpainikkeella. Ohjausyksikkö on mahdollista irrottaa pumpusta, jolloin pumpun hallinnointi voi tapahtua kauempaakin. Suuri valaistu LC-näyttö ja LED-huomiovalot erilaisia käyttö-, varoitus- ja virheilmoituksia varten lisäävät käyttömukavuutta. Vakiovarusteena oleva integroitu ajastin ohjaa aikakohtaisia annostelutoimintoja. Sopivat varaosat löytyvät myös pumpun ohjauskeskuksen valikoista.

Erinomainen prosessiturvallisuus

Tukevana moottorikäyttöisenä kalvoannostelupumppuna, jossa on integroitu ohjaus ja patentoitu monikerroksinen turvakalvo, Sigma X on erittäin turvallinen. Integroitu ylivirtausventtiili suojaa pumppua ylikuormitukselta ja annostelutoiminnon aikainen kaasunpoistomahdollisuus varmistaa luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Optimaalinen annostelutulos

Erilaisten annosteluprofiilien ansiosta uusi Sigma X mahdollistaa optimaaliset annostelutulokset. Taajuus- ja iskunpituussäädön yhdistelmä mahdollistaa suuren säätöalueen. Pumppu toimii tällöin koko taajuusalueella erittäin tarkasti. Annostusprofiilin mukautus takaa tarkan ja ongelmattoman annostuksen myös viskoosisilla ja kaasua vapauttavilla aineilla.

Parempi yhdistettävyys

Uusi Sigma X on Industrie 4.0 -yhteensopiva. Integroidut PROFIBUS®– ja CANopen-liitännät mahdollistavat pumpun yhdistämisen prosessinohjausjärjestelmiin. Käyttötilojen etäsiirto tapahtuu yksinkertaisesti ylimääräisen lähtö- tai relemoduulin avulla.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Uuden Sigma X:n versiot S1Cb, S2Cb ja S3Cb kattavat laajan 21 – 1040 l/h tuottoalueen. Tämä mahdollistaa joustavan käytettävyyden erilaisissa sovelluksissa. Annostelukohteiden spektri ulottuu kemikaalien annostuksesta juoma- ja jätevedenkäsittelyyn ja desinfiointiaineiden annostukseen unohtamatta paperiteollisuuden, muovien valmistuksen ja tekstiiliteollisuuden käyttökohteita.

 

Ominaisuudet

Siinä on kaikki kohdallaan, tehden voimakkaasta pumpusta entistäkin edistyksellisemmän.

Luotettava, pitkäikäinen moottorikoneisto

Tukeva, tarkka moottorikoneisto nestemäisten aineiden annostukseen tuottomäärällä 21 – 1040 l/h vastapaineen ollessa 16 – 4 bar (versiot S1Cb, S2Cb ja S3Cb)

 

Helppo käyttää, erinomainen käyttömukavuus

Intuitiivinen käyttökonsepti Click-Wheel-säätimellä ja neljällä lisäkäyttöpainikkeella ovat irrotettavassa ohjausyksikössä (Sigma X -ohjausmalli).

 

Hyvin havaittavat status-LEDit

Joka puolelle näkyvässä kolmitasoisessa LED-tilanäytössä esitetään käyttö-, varoitus- ja virheilmoitukset, mikä parantaa käyttöturvallisuutta.

 

Valaistu LC-näyttö

Erittäin tarkassa ja kookkaassa LC-näytössä näytetään yleiskuva tärkeistä parametreista.

 

Valinnainen radioyhteys

Bluetooth- ja WLAN-yhteydet helpottavat parametrien konfigurointia ja prosessitietojen esiin hakemista (lisävaruste).

 

DULCOnneX - Extended Connectivity

Integroidut PROFIBUS®– ja CANopen-liitännät mahdollistavat yhdistämisen prosessinohjausjärjestelmiin.

 

DULCOnneX

DULCOnneX on ProMinentin älykäs ratkaisu annostuksen hallintaan. DulconneX-palvelun avulla siirrät laitteen keräämän tiedon portaaliin, josta se on kätevästi luettavissa reaaliaikaisesti niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

DULCOnneXin avulla kaikki laitteiston komponentit voidaan tuoda samaan palveluun, mikä mahdollistaa annostelupumpun, mittaus- ja säätölaitteen ja antureiden optimaalisen yhteistoiminnan. Käyttäjänä hyödyt suorasta pääsystä kaikkiin asennettujen laitteiden ja laitteistojen tietoihin. Näin DULCOnneX mahdollistaa prosessien yksinkertaisen valvonnan, analysoinnin ja optimoinnin. Digitaalisen annostuksen hallinnan perusta: Tuotteet, joissa on Extended Connectivity ominaisuus.

DULCOnneX -tuotteet , kuten uusi Sigma X, sisältävät ominaisuuksia, jotka mahdollistavat digitaalisen annostuksen hallinnan. Ne vähentävät raaka-aineiden kulutusta ja auttavat minimoimaan käyttövirheitä ja toiminnan keskeytyksiä.

Kestävä: Rakenne takaa pitkän eliniän ja hyvän käytettävyyden.

Mukautuva: Pumppu mukautuu itsenäisesti muuttuviin käyttöolosuhteisiin, jatkuvasti.

Käyttäjäystävällinen: Asennus ja käyttöönotto voidaan suorittaa helposti. Selkeä, intuitiivinen käyttö takaa yksinkertaisen parametrien määrityksen, kalibroinnin ja tallennuksen.

Verkotettava: Tiedonvaihto kenttäväylä-tasoilla CANopen-, PROFIBUS®– ja PROFINET-yhteyksiä käyttäen tai yhdistämällä web-pohjaiseen annostuksen hallintapalveluumme DULCOnneX gateway -yhteyden kautta.

Lisää tietoa

Video

The Sigma X family

Out of conviction

Offering the optimum solution requires: broad expertise, knowledge and experience.