ProMinent på IFAT
ProMinent på IFAT

14 – 18 maj 2018, München
Hall A3 – monter 451/550

Mellan den 14 och 18 maj 2018 hålls IFAT-mässan i München. IFAT är den världsledande mässan för vatten-, avlopps-, avfalls- och råmaterialhantering.

ProMinent finns på plats – under mottot ”Pure & Safe”! Upplev våra nya och redan beprövade system och sätt ihop din egen personliga, hållbara lösning. Våra experter finns på plats!

Vi kommer hålla regelbundna modererade live-presentationer på temat ”Teknik för ozonanläggningar” och ”Desinficering med elektrolys”,där vi visar fördelarna med dessa produkter vid vår monter. Presentationerna kan hållas på engelska eller tyska, efter dina önskemål.

Beställ din gratisbiljett till mässan    Skicka förfrågan

 

Tävling

Tippa dina tre VM-favoriter 2018 och vinn ett av tre fantastiska priser.

Klicka och vinn

 

 

ProMinent produkthöjdpunkter på IFAT

OZONFILT® OZVb

OZONFILT® OZVb

Kraftfull och miljövänlig desinficering och oxidering

Nya OZONFILT® OZVb är en nyckelfärdig och kraftfull lösning. Den passar för effektiv ozonframställning i kapacitetsområdet upp till 70 g/h. Ozonet framställs ur syret i tryckluften och doseras samtidigt. Ozonanläggningen och blandningsanordningen har allt som behövs för säker och friktionsfri drift.

CHLORINSITU® IIa

CHLORINSITU® IIa

Nytänkande. Enklare konstruktion.

Med innovativ teknik på liten yta. Utifrån detta har ProMinent tagit ett helt nytt grepp om CHLORINSITU® IIa. Den kompakta elektrolysanläggningen imponerar genom sin extrema enkelhet, höga pålitlighet och lönsamhet. Perfekt för dricksvattenförsörjning, simbassänger samt växtodling och djurhållning.

Läs mer

Produkter på IFAT

Doserpump gamma/ X

Doserpumpen gamma/ X är användarvänlig och har en lång livlängd. En genial solenoidstyrning mäter mottrycket och skyddar systemet från överbelastning.

Läs mer

Sigma/ 2 (styrningstyp)

En robust motor-membrandoserpump med patenterat flerskikts-säkerhetsmembran som skyddar pumpen genom integrerad överlastbrytare. Avtagbar manöverenhet, inställbara doserprofiler samt en rad olika motorer och styrenheter gör att pumpen kan användas flexibelt.

Läs mer

UV-aggregat Dulcodes LP

UV-aggregatet ger effektiv, säker och kemikaliefri vattendesinficering. Den övertygar med en unik, dynamisk radiator, som sekundsnabbt anpassar lampeffekten och ger optimal desinficering även vid snabbt växlande flöden och vattentemperaturer.

Läs mer

Dosersystem för klorgas DULCO®Vaq i vakuumteknik

I dosersystemet DULCO®Vaq hanteras klorgas säkert under vakuum. Via det undertryck som skapas i injektorn öppnas den vakuumdoser-reglerenhet som är monterad på klorgasbehållaren, och klorgas strömmar in i vattnet som ska behandlas. Inställningsventiler styr dosermängden och flödesmätare visar klorgasflödet exakt.

Läs mer

Dosersystem DULCODOS® universal DSUa mini med doserpump beta/ 5

Dosersystemet för säker och exakt dosering, med alla viktiga komponenter på liten yta. Ett stänkskydd ger säker drift av dosersystemet.

Slangpump DULCO®flex DFCa

Med slangpumpen DULCO®flex DFCa är höga flöden på upp till 8900 l/h vid 8 bar inga problem. För industriellt bruk är den extrautrustad med hjul och textilförstärkta slangar.

Läs mer

Dosersystem Ultromat® ULPa

Dosersystemet Ultromat® ULPa (pendelanläggning) lämpar sig för tillsats av flockningsmedel för att framställa en bruksklar polymerlösning.

Läs mer

Out of conviction

Offering the optimum solution requires: broad expertise, knowledge and experience.