ProMinent op de IFAT
ProMinent op de IFAT

14 – 18 mei 2018, München
hal A3 – Stand 451/550

Van 14 –18 mei 2018 vindt in München de IFAT plaats, de wereldwijd toonaangevende beurs voor waterbehandeling, afvalwaterbehandeling en grondstofwinning.

Onder het motto ‘Pure & Safe’ is ProMinent voor u ter plaatse! Ontdek zowel oudgediende als nieuwe systemen en stel zo uw persoonlijke, duurzame oplossing samen. Onze experts verwachten u.

Met regelmatige live presentaties in het Engels en Duits over de thema’s ‘Ozoninstallatie-techniek’ en ‘Desinfecteren door middel van elektrolyse’ stellen we de voordelen van deze producten live bij onze stand voor.

Gratis kaartjes voor de beurs bestellen   Aanvraag verzenden

 

Spel

Geef een tip af voor uw WK 2018-favorieten en win één van de drie prachtige prijzen.

Klik en win

 

 

ProMinent highlights onder de producten op de IFAT

OZONFILT® OZVb

OZONFILT® OZVb

Sterk en milieuvriendelijk desinfecteren en oxideren.

OZONFILT® OZVb is gebruiksklaar en heeft een hoog vermogen. Hij is geschikt voor de perfecte ozonproductie binnen het capaciteitsbereik tot 70 g/h. De ozon wordt gemaakt uit zuurstof en perslucht en tegelijk gedoseerd. De ozoninstallatie inclusief menginrichting biedt alles voor een veilig en onberispelijk bedrijf.

 

CHLORINSITU® IIa

CHLORINSITU® IIa

Opnieuw bedacht. Eenvoudiger gemaakt.

Met innovatieve techniek voor kleine ruimtes. Met deze gedachte heeft ProMinent de CHLORINSITU® IIa vanaf de bodem opnieuw ontwikkeld. De compacte electroanalyseinstallatie overtuigt door eenvoudigheid – betrouwbaarheid en efficiëntie. Ideaal voor drinkwaterbehandeling, zwembad, of plantenteelt en veehouderij.

Meer informatie

Producten op de IFAT

Doseerpompen gamma/ X

De gamma/ X is gebruiksvriendelijk en heeft een lange levensduur. Een slimme magnetische regeling meet de tegendruk en beschermt de installatie tegen overbelasting.

Meer informatie

Sigma/ 2 (besturingstype)

Een robuuste motor-membraandoseerpomp met gepatenteerd meerlaagsveiligheidsmembraan, dat door een geïntegreerde overbelastingsuitschakeling een hoge bescherming van de pomp biedt. Een verwijderbare bedieningseenheid, instelbare doseerprofielen, evenals een veelvoud aan aandrijf- en aansturingsvarianten maken een flexibele toepassing van de pomp mogelijk.

Meer informatie

UV-installatie Dulcodes LP

De UV-installatie zorgt voor efficiënte, veilige desinfectie van water zonder gebruik te maken van chemicaliën. De installatie overtuigt door unieke dynamische stralerverwarming, waarbij de stralercapaciteit binnen enkele seconden aangepast wordt. Ook zorgt deze voor optimale desinfectie, ook bij wisselende debieten en watertemperaturen.

Meer informatie

Doseersystemen voor chloorgas DULCO®Vaq

In het doseersysteem DULCO®Vaq wordt chloorgas veilig onder vacuüm gehandhaafd. Door de in de injector gegenereerde onderdruk wordt de op de chloortank gemonteerde vacuümdoseerregelaar geopend en komt het chloorgas in het te behandelen water. Instelventielen sturen de doseerhoeveelheid en flowmeters tonen de chloorstroom nauwkeurig.

Meer informatie

Doseersysteem DULCODOS® universal DSUa mini met doseerpomp beta/ 5

Het doseersysteem met alle wezenlijke componenten voor een veilige en nauwkeurige dosering in kleine ruimtes. Spatbescherming zorgt voor een veilig bedrijf van het doseersysteem.

Slangpomp DULCO®flex DFCa

Hoge pompcapaciteiten tot max. 8.900 l/h bij 8 bar zijn met de slangpomp DULCO®flex DFCa geen probleem. Voor industrieel gebruik is hij speciaal uitgerust met rollen en slangen versterkt met vlechtwerk.

Meer informatie

Doseersysteem Ultromat® ULPa

Het doseersysteem Ultromat® ULPa (pendelinstallatie) is geschikt voor het aanmaken van vlokhulpmiddelen voor de productie van een kant-en-klare polymeeroplossing.

Meer informatie

Out of conviction

Offering the optimum solution requires: broad expertise, knowledge and experience.