Älykkyys kasvaa yhtä kokoa suuremmaksi.

Älykkyys kasvaa yhtä kokoa suuremmaksi.

Uusi gamma/ XL ja Extended Connectivity

Uusi gamma/ XL vahvistaa ProMinentin älykästä kalvoannostelupumppua gamma/ X. Gamma/ XL on aivan yhtä älykäs, käyttäjäystävällinen ja pitkäikäinen kuin pienempi sisarmallinsa. Suuremman tehoalueensa (8 – 80 l/h paineen ollessa 25 – 2 bar) ansiosta gamma/ XL lisää gamma/ X-mallisarjan monipuolisuutta ja ja mahdollistaa useita uusia käyttösovelluksia.

Uusi gamma/ XL tarjoaa lisäarvoa.

Älykkäämpi

Uusi gamma/ XL on gamma/ X:n tavoin innovatiivinen ja ennakoivasti älykäs annostelupumppu. Säädeltävän magneettikäytön ja integroidun paineenmittauksen ansiosta se tunnistaa hydrauliset virhetilanteet jo hyvin pienistä poikkeamista - ja määrittää heti paineolosuhteisiin ja aineen ominaisuuksiin optimaalisen.

Yksinkertaisempi

Valitse toimintatila näppäintä painamalla, määritä asetukset Click-Wheel-säätimellä, vahvista asetukset napsauttamalla – näin yksinkertaista annostelu gamma/ XL:n avulla on. Säätöalue on 1:40.000. Annostelutehoa voidaan säätää suoraan arvona l/h tai gpm. Intuitiivinen ja tehokas ohjaus on esiohjelmoitu.

Luotettavampi

Uudessa gamma/ XL:ssä on lähes kulumaton magneettikäyttö, se on suojattu ylikuormitusta vastaan ja se vaatii vain vähän huoltoa. Automaattisen kaasunpoiston ja hydraulisten virhetilanteiden automaattisen tunnistamisen avulla taataan maksimaalinen luotettavuus ja pitkäikäisyys sekä erinomainen taloudellisuus.

Parempi yhdistettävyys

Uusi gamma/ XL on Industrie 4.0 -yhteensopiva. Älykkäänä tuotteena se voidaan yhdistää ProMinentin web-pohjaiseen DULCOnneX -fl udien hallinnan alustaan. Sen avulla voit valvoa annostusprosesseja reaaliaikaisesti, välttää toiminnan keskeytyksiä ja luoda raportteja täysin automaattisesti.

Monipuolisempi

Stand-alone-pumppuna tai järjestelmäkokonaisuuteen integroituna uusi gamma/ XL sopii kaikenlaisiin teollisiin sovelluksiin ja muihin annosteluprosesseihin. Käyttömahdollisuudet ulottuvat kemikaalien käsittelystä ja laitteistojen rakentamisesta, elintarvike- ja juomateollisuuteen, juoma- ja jäteveden käsittelyyn sekä kemianteollisuuteen ja galvanotekniikkaan.

Digitaalinen fluidien hallinta DULCOnneX – Extended Connectivity -ominaisuuden avulla.

Web-pohjainen. Yhdistetty verkkoon. Läpinäkyvä.

Laajennettu yhdistettävyys on gamma/ XL:n tärkeä ominaisuus. Osana uutta digitaalisen fluidien hallinnan DULCOnneX – ratkaisutarjoustamme uudessa magneettitoimisessa kalvoannostelupumpussa on integroidut PROFIBUS®- ja CANopen – liitännät, joiden avulla se voidaan yhdistää prosessinohjausjärjestelmiin. Näin gamma / XL mahdollistaa annosteluprosessien yksinkertaisen valvonnan, analysoinnin ja optimoinnin.

DULCOnneX on ProMinentin älykäs ratkaisu fluidien hallintaan. DULCOnneXin avulla kaikki laitteiston komponentit voidaan verkottaa, mikä mahdollistaa annostelupumpun, mittaus- ja säätölaitteen ja antureiden optimaalisen yhteistoiminnan. Käyttäjänä hyödyt suorasta pääsystä kaikkiin asennettujen laitteiden ja laitteistojen tietoihin. Näin DULCOnneX mahdollistaa prosessien yksinkertaisen valvonnan, analysoinnin ja optimoinnin. Digitaalisen fluidien hallinnan perusta: Tuotteet, joissa on Extended Connectivity.

DULCOnneX -tuotteet , kuten uusi gamma/ XL, sisältävät ominaisuuksia, jotka mahdollistavat digitaalisen fluidien hallinnan. Ne vähentävät raaka-aineiden kulutusta ja auttavat minimoimaan käyttövirheitä ja toiminnan keskeytyksiä.

Kestävä: Sen rakenne takaa pitkän eliniän ja hyvän käytettävyyden.

Mukautuva: Se mukautuu itsenäisesti jatkuvasti muuttuviin käyttöolosuhteisiin.

Käyttäjäystävällinen: Asennus ja käyttöönotto voidaan suorittaa helposti. Selkeä, intuitiivinen käyttö takaa yksinkertaisen parametrien määrityksen, kalibroinnin ja tallennuksen.

Verkotettava: Ne vaihtavat tietoja kenttäväylä-tasoilla CANopen-, PROFIBUS®- ja PROFINET-yhteyksiä käyttäen tai ne voidaan yhdistää web-pohjaiseen fluidien hallinta-alustaamme DULCOnneX -yhteyden kautta.

Paranneltuja yksityiskohtia, suurempi teho.

Uuden gamma/ XL:n sisäiset arvot

Hyvin havaittavat tila-LEDit

Joka puolelle näkyvässä kolmitasoisessa LED-tilanäytössä esitetään käyttö-, varoitus- ja virheilmoitukset, mikä parantaa käyttöturvallisuutta.

Erittäin tarkka LC-näyttö vastapaineen näytöllä

Gamma/ XL:n erittäin tarkassa 3“ LC-näytössä näytetään yleiskuva tärkeistä parametreista, kuten virtausmäärästä.  Vastapaine mitataan ilman anturia ja myös se näytetään  näytössä 0,5 baarin tarkkuudella.

Luotettavammin säädelty magneettikäyttö entistä suuremmalla tehoalueella

Uudessa gamma/ XL:ssä on erittäin tarkasti hallittu magneettikäyttö nestemäisten aineiden annostukseen. Sen tuottomääräalue on 8 – 80 l/h paineen ollessa 25 – 2 bar. Magneettikäyttö mahdollistaa hitaan aloitusiskun ja siten jatkuvan annostuksen pienillä tilavuusvirroilla.

Helppo käyttää Click Wheel -säätimellä

Ensi kertaa gamma/ X:ssä esitelty Click Wheel -säädin mahdollistaa kookkaan LC-näytön ja 4 painikkeen kanssa uuden gamma/ XL:n intuitiivisen käytön ja ohjelmoinnin. Annostelutehon tallennus 10 minuutin jaksoissa viimeisten 4 viikon ajalta.
Muokattavissa näyttöruudulta käsin.

Ennakoiva älykkyys maksimoi suorituskyvyn

Uuden gamma/ XL:n tarkka elektroniikka mahdollistaa tarkan säätelyn. Paineen tunnistus ilman aineeseen koskevia osia takaa suurimman käyttöturvallisuuden. Hydrauliset virhetilanteet, kuten „kaasua annostuspäässä“,„ylipaine“ ja „matala paine“ tunnistetaan. Samoin paineen vaihtelut järjestelmässä tunnistetaan ja kompensoidaan, mikä takaa korkean annostelutarkkuuden.

Uusi liitin 3 konfi guroitavalle I/O:lle

Tulona ajastinohjelmien aktivointiin ja esiasetettuun annostelutehoon vaihtamiseksi. Lähtönä virheilmoituksia, varoituksia ja ajastinta varten ulkoisten laitteiden, kuten sekoittimen tai magnaattiventtiilien, kytkemiseen.

Valinnainen radioyhteys

Gamma/ XL voidaan valittaessa toimittaa varustettuna Bluetooth- ja WLAN-yhteyden mahdollistavana versiona, mikä helpottaa parametrien konfi gurointia ja prosessitietojen esiin hakemista.

Jatkuva täyttömäärän mittaus

Uuden, jatkuvatoimisen imuputken avulla täyttömääriä voidaan valvoa jopa 5% tarkkuudella.

DULCOnneX – Extended Connectivity

Integroidut PROFIBUS®- ja CANopen-liitännät mahdollistavat yhdistämisen prosessinohjausjärjestelmiin.

Videokirjasto

The gamma/ X family

Out of conviction

Offering the optimum solution requires: broad expertise, knowledge and experience.