Ready for your water requirements
Ready for your water requirements

BrauBeviale 2018

13 – 15 november 2018, Nürnberg
Hal 6, stand 6-208

 

 

Van 13 – 15 november 2018 vindt in Nürnberg de BrauBeviale plaats, de vakbeurs voor de volledige procesketen van de drankenindustrie. Op deze beurs voor de professional in de drankenindustrie worden de nieuwste trends gepresenteerd. Als aanbieder van totaaloplossingen, toont ProMinent u zijn nieuwste productinnovaties op het gebied van chloraatarme en chloraatvrije desinfectie. Ontdek daarnaast onze nieuwste netwerkbare producten die, geïntegreerd tot het DULCOnneX-systeem, een complete oplossing voor digitaal procesmanagement vormen. Combineer onze nieuwste, en onze bekende, beproefde systemen, om te komen tot uw ideale individuele oplossing. Onze product- en verkoopexperts verheugen zich op uw komst.

Gratis kaartjes voor de beurs bestellen       Aanvraag verzenden

Onze hoogtepunten op de beurs

ProMinent-innovaties op de BrauBeviale

Elektrolyse-installatie DULCO®Lyse

Elektrolyse-installatie DULCO®Lyse

Innovatieve desinfectie – minimaal chloraat- en chloridegehalte

Deze elektrolyse-installatie desinfecteert bij de laagst mogelijke concentratie van bijproducten. Dit milieuvriendelijke en uiterst effectieve desinfectiesysteem toont zijn kracht door het extreem lage chloridegehalte voor een maximale bescherming en corrosievrijheid, en een duurzame kiemvrijheid.

meer informatie

 

 

De UV-installatie Dulcodes LP

De UV-installatie Dulcodes LP

Doodt de kiemen, beperkt de kosten

Het Dulcodes LP-systeem voor drinkwaterdesinfectie overtuigt dankzij de extreem duurzame Vario-Flux-hogecapaciteitsstraler, een dynamische stralerverwarming met dimming in seconden en de reactor met geoptimaliseerde stroming. Het systeem is gecertificeerd volgens internationaal erkende normen en baant nieuwe wegen voor een moderne waterbehandeling.

meer informatie

Flyer

 

Overige ProMinent-producten op de BrauBeviale

Producten met extended connectivity: gamma/ XL en Sigma X

Onze DULCOnneX-producten maken digitaal fluidmanagement mogelijk: verlaging van het grondstoffenverbruik, beperking van bedieningsfouten en stilstandtijden. De motor-membraandoseerpompen van de nieuwe Sigma X-familie, leggen de lat nog eens hoger voor wat betreft bedieningsgemak, betrouwbaarheid en veiligheid. Onze serie van intelligente magneet-membraandoseerpompen wordt verder versterkt met de nieuwe gamma/ XL.

meer informatie

Ozonsysteem OZONFILT® OZVb

OZONFILT® OZVb heeft een hoge capaciteit, is compact en is perfect geschikt voor een efficiënte ozonproductie uit perslucht, binnen een capaciteitsbereik tot 70 g/h. De sleutelklaar afgeleverde ozoninstallatie met menginrichting biedt alles dat nodig is voor een veilig en probleemloos bedrijf en een krachtige, milieuvriendelijke desinfectie en oxidatie.

meer informatie

Doseersysteem DULCODOS® universal DSUa mini

Het doseersysteem met alle belangrijke componenten, compact samengebouwd voor een veilige en nauwkeurige dosering. Spatbescherming zorgt voor een veilig bedrijf van het doseersysteem.

Out of conviction

Offering the optimum solution requires: broad expertise, knowledge and experience.