Metering and Disinfection in the age of digitalisation
Metering and Disinfection in the age of digitalisation

Aquatech 2019
5 – 8 november, Amsterdam
Hal 11, Stand 11.110

 

Van 5 tot 8 november 2019 vindt in Amsterdam de Aquatech-beurs plaats. Naast zijn beproefde oplossingen voor de branche, presenteert ProMinent vooral productinnovaties op het gebied van hardware en digitale oplossingsconcepten. Onze product- en verkoopexperts verheugen zich op uw komst.

 

Innovaties van de beurs

CHLORINSITU® IIa

CHLORINSITU® IIa

Open cel zoutelektrolyse met hoge capaciteit

De CHLORINSITU® IIa is een nieuwe ontwikkeling om een antwoord te bieden op de speciale vereisten die drinkwaterdesinfectie op locatie stelt, wanneer grote capaciteiten gevraagd worden. Dit is een modulair systeem en werkt met open cellen die per stuk 5 kg chloor per uur maken. Dit met aantrekkelijk stroom- en zoutverbruik en verrassend hoge kwaliteit. Hier mee kunnen hypochlorietoplossingen op veilige wijze worden aangemaakt uit zoutoplossingen. Die installatie wordt op projectspecifieke basis ingericht en uitgerust met de noodzakelijke modules, zodat deze optimaal is toegesneden aan de projectsituatie.

 

DULCOnneX

DULCOnneX

DULCOnneX is onze digitale oplossing voor het integreren in netwerken van meerdere systeemcomponenten. Deze webbased applicatie biedt u naast een intelligente procesbewaking ook een bewaking van de installatie in realtime, die onafhankelijk is van uw locatie. Laat u zich overtuigen door deze voordelen.

Overige producten

gamma/ XL

Onze intelligente, in netwerken opneembare magneet-membraandoseerpomp, die op de punten van productiviteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie nieuwe maatstaven zet.

DULCO flex Control

Onze nieuwe slangdoseerpomp DULCO flex Control combineert de beste eigenschappen van slangdoseerpompen met die van conventionele doseerpompen. De pomp garandeert een lineaire en herhaalbare dosering onder alle procesomstandigheden.

AEGIS II

Het meet- en regelapparaat AEGIS II meet en regelt continu de geleidbaarheid en regelt de biociden-concentratie en houdt zo pijpleidingen en warmtewisselaars schoon.

DULCOMETER® diaLog DACb

Het meet- en regelapparaat DULCOMETER® diaLog DACb is ons compacte multitalent voor wateranalyse.

Gratis kaartjes voor de beurs

Klik  hier om uw gratis e-ticket per e-mail te ontvangen. Wij verheugen ons op uw bezoek aan onze stand 11.110 in hal 11.