ACHEMA 2018

DULCOnneX - Extended Connectivity

ACHEMA 2018

11-15 juni 2018, Frankfurt am Main

Hall 8, monter J94

 

Mellan den 11–15 juni 2018 hålls ACHEMA i Frankfurt am Main. Det är den internationellt världsledande mässan för processindustrin.

Som branschövergripande lösningsleverantör presenterar ProMinent intelligenta lösningar för digital vätskehantering. Upplev våra nya och redan beprövade system och sätt ihop din egen personliga, hållbara lösning. Våra experter ser fram emot att träffa dig!

Beställ gratisbiljetter     Skicka förfrågan

Våra höjdpunkter på mässan

ProMinent presenterar DULCOnneX Extended Connectivity

Gör dina anläggningar smarta!

Gör dina anläggningar smarta!

DULCOnneX Extended Connectivity

Mängden data som sensorer och pumpar genererar i anläggningar kommer öka markant i framtiden. Det gäller att läsa ut informationen, bearbeta den och använda den på ett effektivt sätt för styrning av processer. Detta kräver databaserade driftmodeller, som ställer höga krav på mobilitet och transparens.

DULCOnneX är en totallösning som gör det möjligt att bearbeta relevanta data för användning. Interna och externa data kopplas samman och kan användas för att optimera operativa processer för drift.

Användarna drar nytta av direktåtkomst till all information från de apparater och anläggningar som finns installerade på platsen. Basen utgörs av robusta, anslutningsbara och adaptiva produkter som automatiskt kan anpassa sig efter driftförhållandena.

 

DULCOnneX-produkter

Våra DULCOnneX-produkter har egenskaper som möjliggör digital vätskehantering. De minskar förbrukningen av råämnen och bidrar till att minimera antalet användningsfel och stilleståndstider.

Magnet-membrandoserpumpar
gamma/ X med DULCOnnect®-modul

Motor-membrandoserpumpar
Sigma X (controlversion)

Fjärrövervakningsmodul
DULCOnnect® för anslutning till CAN-gränssnitt

Mät- och reglersystem
DULCOMARIN® 3

Våra tjänster

Boka in ett besök

Boka in ett besök

Din tid är dyrbar – så boka in en tid med oss i förväg.

Boka in ett besök

Välj en tid som passar dig, så kontaktar vi dig på en gång.

 

Modererade presentationer

Modererade presentationer

Vi kommer hålla modererade live-presentationer flera gånger om dagen om teman som

  • AEGIS II – flexibilitet och effektivitet för kylvattenbehandling
  • DULCOnneX – intelligent doseringsteknik för framtiden
  • Gränslösa rörelser – innovativ drivteknik för doserpumpar med högtrycksmembran

Vi visar fördelarna med våra produkter, på engelska eller tyska, vilket som passar dig bäst. De här live-presentationerna bör du verkligen inte missa!

 

Virtual Reality-turer som ger intryck

Virtual Reality-turer som ger intryck

Våra Virtual Reality-turer ger en verklighetstrogen upplevelse av användarexempel från energiproduktion och kemisk processindustri.

 

Chans att vinna - ett pris varje dag

Chans att vinna - ett pris varje dag

Vi lottar dagligen ut ett par högkvalitativa VR-glasögon bland de som besöker oss och lämnar sitt visitkort i lotteriet.

 

ProMinent-produkter på ACHEMA

Magnet-membrandoserpump gamma/ X

Vår gamma/ X är den första doserpumpen med intelligent teknik. Tack vare den reglerade magnetdrivningen med sensorlös tryckmätning kan den registrera hydrauliska fel även vid minimala avvikelser – och anpassar direkt kapaciteten optimalt efter tryckförhållanden och mediets egenskaper. Som en del i DULCOnneX-familjen har den dessutom särskilda egenskaper som möjliggör digital vätskehantering. De minskar förbrukningen av råämnen och bidrar till att minimera antalet användningsfel och stilleståndstider

ytterligare information

Magnet-membrandoserpump gamma/ XL

gamma/ XL är en intelligent magnet-membrandoserpump som kan integreras i ett nätverk och som sätter nya standarder när det gäller produktivitet, tillförlitlighet och ekonomi.

Som utvidgning till vår beprövade gamma/ x täcker den ett kapacitetsområde på 8-80 l/h vid 25-2 bar och kan anslutas till alla system, apparater och plattformar.

Hydrauliska membrandoserpumpar Orlita® Evolution

Produkterna i familjen Orlita® Evolution är extremt robusta hydrauliska membrandoserpumpar, som uppfyller högsta säkerhetskrav. De utmärker sig genom ett flerskiktsmembran av PTFE med integrerad membranbrottövervakning/-signalering och genom en unik styrning av membranpositionen.

ytterligare information

Motor-membrandoserpump Sigma X

En robust motor-membrandoserpump med patenterat flerskikts-säkerhetsmembran som skyddar pumpen genom integrerad överlastbrytare. Avtagbar manöverenhet, inställbara doserprofiler samt en rad olika motorer och styrenheter gör att pumpen kan användas flexibelt.

ytterligare information

Dosersystem DULCODOS® universal DSUa mini

Dosersystemet för säker och exakt dosering, med alla viktiga komponenter på liten yta. Ett stänkskydd ger säker drift av dosersystemet.

Hydraulisk membrandoserpump Hydro/ 4

Hydro/ 4 är en mycket robust hydraulisk membrandoserpump som uppfyller högsta säkerhetskrav. Den levereras som standard med övertrycksventil och PTFE-flerskiktsmembran med membranbrottsignalering. Dess modulära konstruktion erbjuder en hög grad av flexibilitet vid användningen.

ytterligare information

Produktegenskaper för digital vätskehantering

Lätt att ansluta

Våra produkter kommunicerar på fältbussnivå via CANopen, PROFIBUS och PROFINET, eller kan anslutas via DULCOnnect® med vår webbaserade plattform för vätskehantering.

Lätt att använda

De är enkla att installera och ta i drift. Den översiktliga, intuitiva manövreringen säkerställer enkel parametrering, kalibrering och lagring.

Lätt att anpassa

De anpassar sig automatiskt när driftvillkoren förändras.

Robust

Konstruerad för lång livslängd och hög tillgänglighet.

Out of conviction

Offering the optimum solution requires: broad expertise, knowledge and experience.