ACHEMA 2018

DULCOnneX - Extended Connectivity

ACHEMA 2018

11- 15  juni 2018, Frankfurt am Main

Hal 8, stand J94

Van 11 -15 juni 2018 vindt in Frankfurt am Main de ACHEMA plaats, de wereldwijd toonaangevende, internationale beurs voor procesindustrie.

Als brancheoverstijgende aanbieder presenteert ProMinent intelligente oplossingen voor digitaal fluidmanagement. Ontdek zowel oudgediende als nieuwe systemen en stel zo uw persoonlijke, duurzame oplossing samen. Onze experts verheugen zich op uw komst, Hal 8, stand J94.

Gratis kaartjes voor de beurs bestellen       Aanvraag verzenden

Highlight op de beurs

ProMinent presenteert DULCOnneX Extended Connectivity

Maak uw installaties intelligent!

Maak uw installaties intelligent!

DULCOnneX Extended Connectivity

De hoeveelheid gegevens die sensoren of pompen in installaties verzamelen, zal in de toekomst duidelijk toenemen. Het is belangrijk veel informatie te registreren, beschikbaar te stellen en efficiënt te gebruiken voor de sturing van processen. Hiervoor zijn op gegevens gebaseerde bedrijfsmodellen nodig met een hoge mate aan mobiliteit en transparantie.

Als totale oplossing verwerkt DULCOnneX relevante gegevens en stelt deze ter beschikking. Interne gegevens worden met externe gekoppeld en dragen bij aan de optimalisatie van operatieve en bedrijfsmatige processen.

Gebruikers profiteren van directe toegang tot alle informatie van de apparaten en installaties ter plaatse. De oplossing is gebaseerd op robuuste, adaptieve producten die in een netwerk op te nemen zijn en zich automatisch aanpassen aan veranderende bedrijfsomstandigheden.

DULCOnneX – Producten

Onze DULCOnneX-producten hebben eigenschappen die geschikt zijn voor digitaal fluidmanagement. Ze verminderen het gebruik van grondstoffen en helpen bedieningsfouten en stilstandtijden te minimaliseren.

Magneet-membraandoseerpomp
gamma/ X met DULCOnnect®-module

Motor-membraandoseerpomp
Sigma X (besturingstype)

Module voor bewaking op afstand
DULCOnnect® voor aansluiting op een CAN-interface

Meet- en regelsysteem
DULCOMARIN® 3

Onze service voor u

Afspraak maken

Afspraak maken

Uw tijd is kostbaar – maak daarom van tevoren een afspraak met ons.

Afspraak maken

Deel de gewenste datum en tijd mee en we zullen direct contact met u opnemen.

Live productpresentaties

Live productpresentaties

Bij dagelijks meermaals plaatsvindende live presentaties over de thema’s

  • AEGIS II – Flexibiliteit en efficiëntie bij koelwaterbereiding
  • DULCOnneX – De intelligente doseertechniek van de toekomst
  • Beweging zonder grenzen – Innovatieve aandrijftechniek voor hogedrukmembraan-doseerpompen

stellen we de voordelen van deze producten voor, geheel naar uw wens in het Engels of Duits. Deze live demonstraties mag u niet missen!

Indrukwekkende virtual reality tours

Indrukwekkende virtual reality tours

Beleef in spannende virtual reality tours de toepassingsvoorbeelden op het gebied van energieopwekking en chemische procesindustrie.

Iedere dag kans op een prijs

Iedere dag kans op een prijs

Onder alle bezoekers van de stand die hun visitekaartje in de lotenbox doen, verloten we dagelijks een VR-bril.

ProMinent-producten op de ACHEMA

Magnetisch aangedreven membraandoseerpomp gamma/ X

De gamma/ X is de eerste doseerpomp met vooruitziende intelligentie. Dankzij de magnetisch geregelde aandrijving met sensorloze drukmeting herkent de pomp hydraulische fouttoestanden zelfs bij minimale afwijkingen – en past zijn capaciteit direct optimaal op drukverhoudingen en eigenschappen van het medium aan. Als DULCOnneX-product heeft de pomp bovendien eigenschappen die geschikt zijn voor digitaal fluidmanagement. Deze verminderen het gebruik van grondstoffen en helpen bedieningsfouten en stilstandtijden te minimaliseren.

meer informatie

Magnetisch aangedreven membraandoseerpomp gamma/ XL

De gamma/ XL is een intelligente, in netwerken opneembare magneet-membraandoseerpomp, die op het punt van productiviteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie nieuwe maatstaven zet.

Als uitbreiding van onze gamma/ x met bewezen diensten dekt deze een capaciteitsbereik van 8 – 80 l/h bij 25 – 2 bar en is met alle systemen, apparaten en platforms in een netwerk te verbinden.

Hydraulische membraandoseerpompen Orlita® Evolution

Als zeer robuuste hydraulische membraandoseerpomp voldoet de productfamilie Orlita® Evolution aan de hoogste veiligheidseisen. Deze pompen onderscheiden zich door een meerlaags PTFE-membraan met geïntegreerde membraanbreukbewaking/-signalering en door de unieke membraanpositieregeling.

meer informatie

Motor-membraandoseerpomp Sigma X

Een robuuste motor-membraandoseerpomp met gepatenteerd meerlaagsveiligheidsmembraan, dat door een geïntegreerde overbelastingsuitschakeling een hoge bescherming van de pomp biedt. Een verwijderbare bedieningseenheid, instelbare doseerprofielen, evenals een veelvoud aan aandrijf- en aansturingsvarianten maken een flexibele toepassing van de pomp mogelijk.

meer informatie

Doseersysteem DULCODOS® universal DSUa mini

Het doseersysteem met alle wezenlijke componenten voor een veilige en nauwkeurige dosering in kleine ruimtes. Spatbescherming zorgt voor een veilig bedrijf van het doseersysteem.

Hydraulische-membraandoseerpomp Hydro/ 4

De Hydro/ 4 is een zeer robuuste hydraulische membraandoseerpomp die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen – seriematig wordt deze met een overdrukventiel en een PTFE-meerlaagsmembraan met membraanbreuksignalering geleverd. De modulaire opbouw biedt zeer hoge flexibiliteit bij de toepassingsgebieden.

meer informatie

Producteigenschappen voor digitaal fluidmanagement

In netwerk integreerbaar

Onze producten communiceren op veldbusniveau via CANopen, PROFIBUS en PROFINET, of kunnen via DULCOnnect® met ons webgebaseerd fluidmanagement-platform verbonden worden.

Gebruiksvriendelijk

Ze zijn eenvoudig te installeren en in bedrijf te nemen. Een overzichtelijke, intuïtieve bediening garandeert een eenvoudige parametrisering, kalibratie en opslag van gegevens.

Adaptief

Ze passen zich zelfstandig steeds bij veranderende bedrijfsomstandigheden aan.

Robuust

De constructieve opbouw zorgt voor lange levensduur en hoge beschikbaarheid.

Out of conviction

Offering the optimum solution requires: broad expertise, knowledge and experience.